Bilbransjen er i rivende utvikling og vi vil gjerne dele en svært spennende framtid med deg. Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig, og få muligheten til å jobbe i et sammen spleiset og trivelig miljø? Les videre!

 VI SØKER TO NYE STILLINGER PÅ VÅRT VERKSTED - EN SERVICEINNSTILT BILMEKANIKER, SAMT EN FAGLIG DYKTIG TEKNIKER

Vi søker deg som:

-       Har fagbrev som bilmekaniker, eller relevant erfaring.

-       Har lyst til å jobbe med sterke merkevarer hos en solid forhandler

-       Er løsning - og resultat orientert

-       Er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og har gode samarbeidsevner

-       Er strukturert og ærlig

-       Har erfaring i bruk av PC som arbeidsverktøy

Vi tilbyr muligheten til å jobbe i et moderne bilanlegg, med svært spennende produkter, god opplæring og konkurransedyktige betingelser.

Du blir en del av vårt servicemarkedsteam, og får jobbe med høyt kvalifiserte og brennende engasjerte kolleger. Alle våre mekanikere deltar i importørens utviklings og kompetansehevingsprogram, for å sikre sterk og god merkekompetanse

 

Vi kan tilby en jobb med mye ansvar, god opplæring og konkurransedyktige betingelser.  Vil du vite mer, ta kontakt med leder ettermarked, Marius Heidang-Olsen på tlf. 977 86 697. Søknad med CV sendes på e-mail til: marius.olsen@auto8-8.no.

Søknadsfrist: 27.August

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Om arbeidsgiveren: 

Auto 8-8 er et av fylkets største bilkonsern med forventet omsetning i år på 1 mrd. Vi har forretninger i Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde/Florø og på Eide, og forhandler merkene Ford, Nissan, Hyundai, Mazda, Suzuki, Renault, Mitsubishi og Dacia. Auto 8-8 har en offensiv strategi for å møte kundens krav til den totale billeverandør for framtiden.