Vestlandske Auto AS er et komplett bilhus, med salg, verksted, delelager og karosseri lokalisert under samme tak, og sentralt plassert i "bilbyen" i Breivika i Ålesund.

Vestlandske Auto har lang og tradisjonsrik historie som Ford forhandler på Sunnmøre, og startet sin virksomhet allerede i 1938. Under Fords storhetstid på 80 tallet flyttet bedriften fra gamle og nedslitte lokaler i bysentrum til et stort og flott nybygg i Vågaveien. Etter hvert som regionen har utviklet seg, var det et naturlig valg å flytte virksomheten til et nytt og moderne bilanlegg i Breivika i 2006. I 2007 fikk Vestlandske Auto forhandlerskap på Nissan, og har siden den gang utviklet seg til å bli en av de største aktørene innenfor bil i vår region. I dag kan Vestlandske Auto tilby et komplett bilhus for nye og brukte biler, delesalg, service og ikke minst eget karosseri- og lakkverksted. Vestlandske Auto har i dag 40 ansatte, og selger nye Ford og Nissan.

Kundeopplevelse i førersete:

Vestlandske Auto har stort fokus på at alle våre kunder skal få den beste kjøps og eierskapsopplevelsen hos oss. Vi har dedikerte selgere med ansvar for hver sine forretningsområder for å kunne tilby kvalifisert rådgivning i forkant av ditt kjøp av bil.

Vestlandske Auto AS sender alle våre mekanikere og teknikere på ulike kurs og sertifiseringer hos våre importører, for at du som kunde skal få den beste tjenesten og kompetansen når din bil trenger det.

Når vi har utført en tjeneste for deg, så setter vi stor pris på din tilbakemelding. Alle våre kunder får tilsendt en sms-beskjed, hvor du raskt kan gi oss din tilbakemelding. Vestlandske Auto AS skal til enhver tid etterstrebe å bli bedre, dag for dag. Vi skal være der for deg som kunde, og du skal ha en leverandør som du kan stole på. 

Velkommen til vårt bilhus i Breivika.