Navnet er kjent- alt annet er nytt! Sprekere, tøffere, lengre, bedre, lavere og sikrere enn noensinne. Nå kommer nye Nissan Micra!

Nye Nissan Micra spesialutviklet for det europeiske markedet og setter ny sikkerhetsstandard i klassen. Nye Nissan Micra omtales som en liten revolusjon, og representerer en betydelig forbedring fra forgjengeren. 

Yppig og attraktiv
Nye Micra er utformet og utviklet med fokus på behovene til europeiske kunder. Micra har fått et helt nytt og yppig eksteriørdesign som temmelig sikkert vil gjøre den attraktiv for en enda større kundemasse.

Ny sikkerhetsstandard
Det moderne utseendet og den gode følelsen fortsetter innvendig med et totonet interiør av myke materialer som standard. Nye Micra er også gjort teknologisk ledende med en rekke funksjoner som er nye både i Micra og i segmentet den skal konkurrere med. Nye Micra setter en ny sikkerhetsstandard i klassen
Nye Micra er blant annet utstyrt med filskift-varsling, et nytt sikkerhetssystem som styrer Micra tilbake i kjørefeltet etter behov. 

Lyd i hodestøtten
BOSE Personal lydsystem er også unikt for Micra med innebygde høyttalere i hodestøtten på førersetet for å oppnå en enestående 360° lydopplevelse. Nye Micra er tilgjengelig med et bredt utvalg av personliggjøring slik at du på mange måter kan skreddersy den slik du vil.

Klar til våren
Etter syv års pause produseres Micra igjen i Europa og de første bilene ruller nå ut av produksjonslinjene. Nye Nissa Micra er forventet ute i butikkene hos norske forhandlere i løpet av våren. Produksjonsstarten markerer begynnelsen på et nytt kapittel i en suksesshistorie som går over 30 år tilbake i tid. Micra ble lansert for første gang i 1983, og er et av verdens mest anerkjente modellnavn med et globalt salg på over syv millioner biler.