Kundene til Vestlandske Auto viste nok en gang stor giverglede på dekkskiftedagen i høst, og bidro med hele 12500,- kroner til barn og unge på Ålesund sykehus.

 
I flere år har Vestlandske Auto invitert sine kunder til gratis dekkskiftedag. Når sommerdekkene skulle på i vår, ble kundene oppfordret til å gi 100 kroner hver, i gave til barne- og ungdomsavdelingen på Ålesund sykehus. 
 
-I vår samlet vi inn hele 12000,- kroner til barneavdelingen på Ålesund sykehus, og jeg var så heldig å få reise ut og overrekke gaven. I forbindelse med overrekkelsen, fikk jeg en omvisning på barne- og ungdomsavdelingen på sykehuset, og fikk se litt av den fantastisk flotte jobben de ansatte på avdelingen gjør for barn og unge som er i en svært sårbar livssituasjon, sier adm. leder hos Vestlandske Auto, Roar Måseide
 
-Jeg var spesielt imponert over hvor godt tilrettelagt og gjennomtenkt alt var, og det er godt å se hvor flinke de ansatte er, og hvor stor omsorg og omtanke de viser for pasientene, sier Måseide.
 
Stor giverglede også i høst!
Når vinterhjulene skulle på nå i høst, var det helt naturlig for Vestlandske Auto å "gjenta bedriften" fra i vår.
 
-Både kundene, og alle våre ansatte som står på og skifter hjul, er svært glad for å bidra til at de som trenger det aller mest, kan få et lite lyspunkt i en tøff hverdag, sier Måseide. 
 
Fikk gave til jul:
For noen uker siden kunne Vestlandske Auto ringe til barne- og ungdomsavdelingen og fortelle at de nok en gang hadde samlet inn penger.
 
- Vi setter utrolig pris på disse pengene som vil gå øremerket til innkjøp av premier til barna. Det har blitt vanskeligere å få støtte til slike formål de seneste årene, og derfor er vi svært glad for bidragene vi har fått fra Vestlandske Auto, forteller en takknemlig og overveldet barnesykepleier Heidi Skillestad som fikk overrekt gaven.
 
- Vi har mange barn og ungdommer både innlagt på sengeposten og som kommer fast på poliklinikken. De må ofte gjennom ubehagelige prosedyrer. Det er derfor utrolig fint å kunne gi dem en liten oppmerksomhet etter at de er ferdig, sier Skillestad.
 
Siri Lill på you tube:
Under "Giving Tuesday" 28. november samlet "youtuber" Kine Paulsen fra Ålesund inn penger til barnekreftforeningen. I videoen kan dere blant annet se barnesykepleier Heidi Skillestad på jobb, hvor vi også får se premieskapet til barne- og ungdomsavdelingen, og mange av de fine premiene som ble kjøpt inn etter vårens gave fra Vestlandske Auto. Siri Lill, som også er med på filmen, fikk være med Heidi på "shopping" i vår, da de handlet inn premier. 
 
-Nå skal vi snart av gårde igjen og fylle opp skapet, for det begynner å bli tomt!, sier en begeistret og utrolig glad Heidi Skillestad.
 
 
Takk for bidraget og takk for innsatsen!
-Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre fantastisk flotte kunder for bidraget, og for at dere er med på å gi oss muligheten til å gi denne gaven. Samtidig vil vi takke alle våre ansatte som år etter år står på og hjelper til med hjulskift til våre kunder. Vi er utrolig glad for å få glede andre, sier Måseide.